Eleganta si rafinamentul sunt principalele caracteristici ale pachetelor Basic , Premium si Luxury. Acestea contin aranjamente florale deosebite, tort si sampanie de calitate. Cadourile perfecte pentru a surprinde intr-un mod placut persoanele dragi.

Este un concept nou de livrare  prin crearea unui moment special iar cu ajutorul fotografului Sofie Boutique surprindem reactia sarbatoritilor si toate momentele importante sunt montate intr-un scurt clip video ce vor ramane o amintire placuta atat clientilor cat si sarbatoritilor.

De asemenea suntem deschisi pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a-si configura propriul cadou in functie de preferinte si de a adauga cadouri precum parfumuri, bijuterii sau orice isi doreste clientul in completarea pachetelor Basic, Premium si Luxury. Suntem o echipa tanara si ambitioasa care isi doreste sa atinga perfectiunea si orice solicitare a clientilor este o provocare pentru a crea ceva nou, inedit si special. Ne gasiti pe site www.sofieboutique.ro sau pe pagina de facebook Ces Sofie Boutique. Va asteptam cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here